Glasovne poruke, IVR snimanje za telefonske centrale / In Store Audio Poruke

glas za telefon poruke snimanje govorne glasovne tekst za audio centrala

Savremeni telefonski servis,  kontakt centar / call centar zahteva snimanje glasovnih poruka za govorni automat, IVR na srpskom – interaktivni govorni automat. Korisnik poziva kompaniju, umesto operatera prvo čuje automat sa telefonske centrale ili automatska sekretarica. Dok sluša snimljeni glas profi spikera, pozivalac prati instrukcije i bira opcije koje govorni automat izvršava sa telefonske centrale do javljanja operatera. Pozdravne govorne poruke ili IVR glasovne poruke uvek treba snimati studijskoj tehnici i akustici visokog kvaliteta.

Snimanje glasovne poruke za telefonske sisteme i centrale u studiju

ivr poruke za centralu snimanje studio produkcija

Poruke se uvek snimaju na profesionalnoj opremi u studiju uz odgovarajuću akustiku gluve sobe. Posle snimanja sledi važna faza editovanja i prilagođavanje čujnog spektra. Dobijeni snimak visokog kvaliteta, treba samostalno da konvertujete u odgovarajući format vaše centrale i implementirate na sistem. Moj doprinos vašoj poruci iskljućivo je vezan za kreativni segment – profesionalni glas i kvalitetan zvuk. To važi za sve govorne poruke, za svaku kancelariju ili kompaniju. Važno je da tekst govornih poruka bude dobro napisan u finalnoj verziji pre dostave na procenu i snimanje poruka.

PRIMER IZRADA CALL CENTAR GOVORNE PORUKE PRODUKCIJA GLAS I MUZIKA

 
IVR PORUKA ZA KONTAKT CENTAR ZENSKI GLAS SPIKERA (OPCIONI ANGAŽMAN)

  Engleski: Uz prethodno realizovano snimanje glasovnih poruka za call centar na srpskom jeziku, moguće je dodatno opciono snimanje poruka na engleskom jeziku. Tekst na engleskom treba da bude finalno doteran, sređen i gramatički finalno proveren, pre nego se dostavi na snimanje i procenu. Tek tada je moguće novo snimanje u studiju, sa native american-english voice / izvorni govornik na engleskom jeziku.

In-Store Audio snimanje poruke za trgovinske lance, prodajne objekte (akcije, popusti , sniženja i aktuelne promocije, važne informacije i upozorenja)

Prednosti sa in-store radio podrškom spikera. Veliki prodajni objekti, trgovinski lanci i prodavnice imaju portebu da informišu kupce koji se trenutno nalaze u objektu. Snimljeni glas prezentuje kratke audio poruke, pruža najnovije informacije o aktuelnim promocijama i proizvodima na trenutnom popustu. Sve to putem in store audio poruka preko automatizovanog sistema razglasa.

 
Obaveštenje i najava akcije za potrošače u objektu , putem postojećeg AUDIO sistema razglasa