Glasovne poruke, IVR snimanje za telefonske centrale / In Store Audio Poruke

ivr poruke za centralu snimanje studio produkcija

Savremeni telefonski servis,  kontakt centar / call centar zahteva snimanje glasovnih poruka za govorni automat, IVR na srpskom – interaktivni govorni automat. Korisnik poziva kompaniju, umesto operatera prvo čuje automat sa telefonske centrale. Dok sluša snimljeni glas profi spikera, pozivalac prati instrukcije i bira opcije koje govorni automat izvršava sa telefonske centrale do javljanja operatera. Pozdravne ili glasovne poruke uvek treba snimati na studijskoj tehnici i akustici prostora kakvu obezbedjuje studio.

Kako bi se izbegao neprofesionalni pristup, jeftin zvuk koji iritira (gde sve zvoni kao iz bunara) ipak je vazan i profi studio i iskustvo spikera. Poruke će biti snimljene i tonski editovane za te namene. Nema propušetnih poziva a utisak je ipak neuporedivo profesionalniji! To znači mnogo za bukvalno svaku kancelariju, preduzeće ili veliku kompaniju.

PRIMER IZRADA GLASOVNE PORUKE TELEFONSKA CENTRALA GLAS I MUZIKA

 
IVR PORUKA ZA KONTAKT CENTAR ZENSKI GLAS SPIKERA (OPCIONI ANGAŽMAN)

  Engleski: Uz prethodno realizovano snimanje glasovnih poruka za call centar na srpskom jeziku, moguće je dodatno opciono snimanje poruka na engleskom jeziku, isti tekst finalno dostavljen i preveden na engleski, novo snimanje u studiju, sa native american-english voice / izvorni govornik na engleskom jeziku.

In-Store Audio snimanje poruke za trgovinske lance, prodajne objekte (akcije, popusti , sniženja i aktuelne promocije, važne informacije)

Prednosti sa in-store radio podrškom spikera. Veliki prodajni objekti, trgovinski lanci i prodavnice imaju portebu da informišu kupce koji se trenutno nalaze u objektu. Snimljeni glas prezentuje kratke poruke, pruža najnovije informacije o aktuelnim ponudama kompanije, promocijama i proizvodima na trenutnom popustu. Sve to putem in store audio poruka ili spotova preko automatizovanog sistema razglasa.

 
Obaveštenje i najava akcije za potrošače u objektu , putem postojećeg AUDIO sistema razglasa