Aleksandar Alexa Arsić – Voice Talent

Svoja prva iskustva stiče kao urednik i voditelj emisija koje je kreirao na programu. Najviše interesovanja privukla je produkcija reklamnih spotova i osmišljavanje audio sadržaja. Danas velika inspiracija jeste upravo snimanje voice overa. Aleksandrov glas u svojim kampanjama koristili su neki od najprestižnijih brendova. Diplomirao u Beogradu.Na FON-u stekao zvanje mastera iz oblasti  Odnosi sa javnošću i multimedijalne komunikacije.

Snimanjem voice overa bavi se više od 16 godina. Prepoznatljiv glas možete čuti kako u Beogradu, tako i na radio stanicama širom Srbije. Svakodnevno komunicira sa publikom putem čitavog niza špica, identifikacionih jinglova, najava i radijskih reklama.

Kada je reč o TV reklamnim kampanjama saradnju ostvaruje sa vodećim agencijama, produkcijama i kreativnim timovima u Beogradu. Njihovi klijenti su najpoznatije inostrane i domaće kompanije. Kao srpski voice talent angažovan na snimanju voice overa  u reklamnim spotovima.
Poslednjih godina sve su češće prilike za saradnju sa produkcijama iz okruženja. Upravo tako se stiču nova dragocena iskustva jer svako novo snimanje predstavlja novi izazov.