Aleksandar Alexa Arsić – Voice Talent

Svoja prva iskustva Aleksandar stiče kao voditelj i urednik emisija koje je vodio na programu. Povremeno je producirao reklamne spotove i često osmišljavao audio sadržaje i reklame. Aleksandrov glas u svojim kampanjama koristili su neki od najprestižnijih brendova. Diplomirao u Beogradu gde je na FON-u završio master studije Odnosi sa javnošću i multimedijalne komunikacije.

Snimanjem voice overa bavi se više od 15 godina. Prepoznatljiv glas možete čuti kako u Beogradu, tako i na radio stanicama širom Srbije. Svakodnevno komunicira sa publikom putem čitavog niza špica, identifikacionih jinglova, najava i radijskih reklama.

Kada je reč o TV reklamnim kampanjama saradnju ostvaruje sa vodećim agencijama, produkcijama i kreativnim timovima u Beogradu. Njihovi klijenti su najpoznatije inostrane i domaće kompanije. Kao srpski voice talent angažovan na snimanju voice overa  u reklamnim spotovima.
Poslednjih godina sve su češće prilike za saradnju sa produkcijama iz okruženja. Upravo tako se stiču nova dragocena iskustva jer svako novo snimanje predstavlja novi izazov.