Spikerski glas, narator za promo online brend video, korporativni film ili explainer video

Imate kvalitetan video sadržaj na televiziji  ( dokumentarni, pokazni video, tizer ) ili video za društvene mreže facebook, instagram, youtube? Ukoliko vam treba glas koji prati vaš video, na pravom ste mestu. Danas je više nego ikada važno da jasno prezentujemo ili objasnimo. To je narator, glas koji nas vodi kroz priču video sadržaja.


Cloud service Voice over Srbija – Narator za animirani video explainer

Narator, glas za video. Primer čitanja teksta za promo video edukativni kurs na srpskom. Izdvojen kratki demo, demostrira glas i tempo čitanja za ovakve namene

Narator za kompanijski film, video kurs, explainer video, reportaže, elektronsko učenje. Svaka komunikacija sa publikom za koju se kreira video zahteva odgovarajući stil čitanja. To zavisi od sadržaja i ciljne grupe za koju video kreira. Postoje razlike u interpretaciji naratora ( Hard Sell , Soft Sell, Testimonial, Conversational  )

Ovde su prezentovani samo neki od radova kroz snimanje naracije za video, glas i voice over uvek se finalno očiste i edituju.

Imate finalni tekst za video i potreban vam je narator, glas za video?

Ukoliko ste kompanija koja kreira online video za svoje potrebe ili ste produkcija kojoj treba spiker / voice over za video, evo prilike da ostvarimo direktnu saradnju. Najbolja opcija, prosledite tekst na procenu. Kontaktirajte me.