Glas naratora, promo video, korporativni film, voice over za video

Svaki video danas podrazumeva kvalitetan zvuk. Profesionalni audio za video često sadrži i glas spikera. To je narator koji če snimiti glas ili voiceover za video. Upravo taj glas vodi nas kroz čitav video. Kompanije razumeju koliko je ovo važna karika za svaki korporativni video sadržaj, kao i mali biznisi kada traže glas za online video.


Glas za promo video CloudService. Voiceover za video na srpskom. Primer čitanja za animirani explainer video.

Glas za audio sadržaj ili narator za video, voiceover primeri

Profesionalna glasovna podrška, čitanje teksta za video. Voiceover za video snima se na srpskom jeziku po finalnom tekstu. Ovde su samo kratki video segmenti, izdvojeni kao primeri interpretacije naratora za video sadržaje. Sve jedno da li se snima voice over za internet video explainer, brand video, instagram ili youtube kanal.


Kada glas naratora snima voiceover za video, često postoje razlike u pristupu. Svaka komunikacija sa publikom zahteva odgovarajući stil čitanja. To zavisi od ciljne grupe kojoj je video namenjen. Svoj glas imao sam prilike da snimam za mnoge kompanije uključujići Michelin, Toshiba i Philips, Draxlermaier, ZF, Gorenje, Henkel.

Audio snimanje naratora uz dostavljeni tekst. Glas može biti dodatno uklopljen po meri postojećeg videa. Voiceover za video posle faze snimanja uvek može proći dodatno kroz finu obradu zvuka i editovanje, što je dodatna prednost za dobar zvuk.

Imate video za koji je potrebno snimiti glas?

Ukoliko ste video produkcija ili kompanija kojoj je potreban glas za video, evo prilike za saradnju. Najbolja opcija, prosledite tekst na procenu ili jednostavno kontaktirajte OVDE