Srpski glas spikera, produkcija voice overa za video, narator korporativnih online promo filmova

Spikerski glas, narator ili voice over za video. To je neizostavna podrška za video sadržaj. Bilo da je explainer video, dokumentarni, pokazni video, tizer ili tv prilog. Ćesto treba snimiti voice over za video na internetu. Glas za društvene mreže, facebook, instagram ili youtube video. Ukoliko vam je potreban glas za video, na pravom ste mestu.

Danas je više nego ikada važno da kratko i jasno prezentujemo. Publika je nestrpljiva i kritički nastrojena prema svemu. Narator na profesionalni način svojim glasom vodi nas kroz svaki video. Sve se snima u studiju. DostavljenI tekst po kome se snima voice over za video.

Spikerski glas za video, primeri snimanja po tekstu

Ovde su izdvojeni samo neki voice overi za potrebe videa na sprskom. Različiti stilovi čitanja, zavisno od svrhe samog videa. Posle snimanja naracije za video, moj glas može biti kompletno editovan i doteran po poslednjim standardima. To velika ušteda vremena i novca za Vas. Klikom na sličice dole, pokreću se video primeri.


Kako narator svojim glasom može da komunicira sa publikom?

Šta tačno treba snimiti u studiju? Narator za kompanijski film, glas za medicinski video, online kurs ili voiceover za explainer video. Da li je to glas promo videa namenjen širem auditorijumu ili elektronsko učenje za doktore medicine? Profesionalcima koji snimaju VO za video, sve je važno da znaju unapred. Zašto? Svaki narator ima svoje stilove i pristupe kojih se neće odreći tokom snimanja u studiju, ni po koju cenu. Svaka komunikacija sa publikom, zahteva odgovarajući stil čitanja. To zavisi od namene videa i ciljne grupe za koju video kreira. Postoje razlike u interpretaciji naratora, voice-over talenta ili najavljivača ( Hard Sell, Soft Sell, Testimonial, Conversational VO )

Profesionalni glas po meri videa

Logično je da se prvo snimi glas po tekstu za video. Tek onda se montira video prema snimljenom glasu, tj. voice overu. Tako sve zvuči prirodnije. Postoje i obrnute situacije koje su zahtevnije, traže više vremena i angažovanja. U tom slučaju, tokom snimanja u studiju, glas se sinhronizuje sa referentnim, postojećim videom. Takođe glas voice overa za video može biti dodatno i tonski obrađen. Takav, moj voiceover za video, na svim uređajima zvuči baš kako treba.

Ukoliko imate tekst za video i potreban vam je narator koji će snimiti glas, evo prilike za saradnju uz prethodni KONTAKT OVDE