Spikerski glas, narator za promotivni online brend video, korporativni film ili explainer video

Kvalitetan video sadržaj koji se plasira putem televizije ( dokumentarni film, tv emisije, pokazni video ) ili društvenih mreža facebook, youtube video,  gotovo uvek podrazumeva glas koji prati sliku tj. spikera koji snima naraciju u tonskom studiju i vodi nas kroz priču.

Primer snimanog narativa za jednu edukativnu televizijsku emisiju. Poslušajte audio.

Potreban Vam je narator kome je dostupan studio, profi vokal koji će snimiti off, pročitati tekst napisan po scenariju za kompanijski film, video kurs, explainer video, reportaže, elektronsko učenje? Evo priilike za saradnju, uz snimanje na vrhunskoj opremi. Dakle svaka komunikacija sa publikom  tj,. ciljnom grupom za koju se video kreira ostavlja jači utisak ako spiker svojim vokalom tekst iznese na pravi način. To zavisi od ciljne grupe koju video treba da dosegne. Postoje razlike u načinu interpretacije spikera ( Hard Sell , Soft Sell, Testimonial ) a to i jeste ključ svega (različite ciljne grupe, traže različite pristupe).

 

Ovaj demo reel na sajtu sadrži samo neke segmente (isečeni su kao primeri) iz svega nekoliko explainer videa, korpo i promo filmova.

Naučne studije su pokazale da mentalna aritmetika predstavlja odličan trening za mozak!

Ko je značajna odrasla osoba u životu svakog deteta u školi? “Škola kao sigurno mesto” Mreža organizacija za decu Srbije MODS

Imate spreman tekst za video i treba vam snimanje voiceovera? Ukoliko vaša kompanija kreira online video za svoje potrebe ili ste produkcija koja traga za iskusnim glasom spikera, evo prilike za saradnju i kontakt