Srpski glas spikera, produkcija voice overa za video, narator korporativnih online promo filmova

Za potrebe televizije ili online video prezentacije, publici je svakako bitan i glas naratora. Spikerski glas uz studijski kvalitet audio snimanja. Interpretacija tekstova uz prepoznatljiv glas naratora za animirani, korporativni ili promo video. Takođe snimanje voice overa za explainer video, naracija za edukativni video kurs, obuke i tutorijale.

Spikerski glas za video i voice over snimanje po tekstu

Voice over je moguće usnimiti, ukoliko postoji finalno napisan tekst ili skripta za video. Kraće video skripte možemo i zajedno proći pre snimanja uz sugestije. Pokretanjem playera dole, pokreće se pregled samo nekih o mojih brojnih primera.


Kako voice over pomaže promo videu

Za promo video novog biznisa, video prezentacije kompanije, važan je glas koji snima voice over. Glas naratora koji nas vodi kroz priču. Uverljiv nastup i dobra dikcija, publici pomaže da bolje razumeju sadržaj. To je prvi korak kojim se gradi poverenje u brend ili kompaniju uz pozitivan utisak koji video ostavlja na auditorijum.

Uvek postoje razlike u interpretaciji. Drugačiji stilovi čitanja voice overa za video. Zašto? Svaka komunikacija sa publikom zahteva odgovarajući stil čitanja. Dokumentarni film, tv prilog, explainer video, hard sell, soft sell stil čitanja. Takođe dosta toga zavisi od ciljne grupe kojoj se obraćamo.

Profesionalni glas po meri videa

Logično je da se prvo snimi glas po tekstu za video. Tek onda se montira video prema snimljenom glasu, tj. voice overu. Postoje i obrnute situacije koje su zahtevnije, traže više vremena i angažovanja. Sve u svemu posle snimanja u studiju glas može biti dodatno uklopljen po meri postojećeg videa. Posle snimanja moj glas može da prođe kroz profesionalno editovanje i vrhunsku audio obradu vokala. Takav glas za video, na svim uređajima zvuči baš kako treba. To je velika prednost i ušteda za vas.

Ukoliko imate tekst za video i potreban vam je narator koji će snimiti glas, evo prilike za saradnju uz prethodni KONTAKT OVDE