Spikerski glas, narator za promotivni online brend video, korporativni film ili explainer video

Kvalitetan video sadržaj koji se plasira putem televizije ( dokumentarni film, tv emisije, pokazni video ) ili društvenih mreža facebook, youtube video kanal kompanije,  gotovo uvek podrazumeva glas koji prati slika. To je glas spikera, naratora koji nas vodi kroz priču videa.

Primer snimanog narativa za edukativnu televizijsku emisiju. Poslušajte audio.

Narator kome je dostupan studio može snimiti off, pročitati tekst napisan po scenariju za kompanijski film, video kurs, explainer video, reportaže, elektronsko učenje. Svaka komunikacija sa publikom za koju se video kreira ostavlja bolji utisak kada spiker sa dosta iskustva interpretira tekst i iznese na priču pravi način. To zavisi od ciljne grupe za koju video kreira. Postoje razlike u interpretaciji spikera ( Hard Sell , Soft Sell, Testimonial ). To je ključni momenat (različite ciljne grupe, traže različite pristupe).

Ovaj demo reel na sajtu sadrži samo neke segmente (isečeni su kao primeri) iz svega nekoliko explainer videa, korpo i promo filmova.

Naučne studije su pokazale da mentalna aritmetika predstavlja odličan trening za mozak!

Ko je značajna odrasla osoba u životu svakog deteta u školi? “Škola kao sigurno mesto” Mreža organizacija za decu Srbije MODS

Imate spreman tekst za video i treba vam snimanje voiceovera? Ukoliko vaša kompanija kreira online video za svoje potrebe ili ste produkcija koja traga za iskusnim glasom spikera, evo prilike za saradnju i kontakt