Spiker, narator, glas za online video korporativni film ili explainer video

Da li želite kvalitetan video sadržaj za TV ( dokumentarni, pokazni video, tizer ) ili možda video za društvene mreže facebook, instagram, youtube video? Ukoliko vam je potreban glas za video, na pravom ste mestu. Danas je više nego ikada važno da kratko i jasno prezentujemo. Narator jer glas koji publiku vodi kroz priču vašeg videa. Sve se snima u tonskom studiju, po dostavljenom tekstu.


Glas za video koji prezentuje Cloud service – Narator za animirani video explainer

Narator za kompanijski film, video kurs, explainer video. Glas za promo video online prodavnice, elektronsko učenje. Svaka komunikacija sa publikom za koju se kreira video zahteva odgovarajući stil čitanja. To zavisi od sadržaja i ciljne grupe za koju video kreira. Postoje razlike u interpretaciji naratora ( Hard Sell , Soft Sell, Testimonial, Conversational  )

Ovde su prezentovani samo neki od radova kroz audio snimanje naracije za video. Snimljeni glas naratora, uvek se pažljivo očisti, eleminišu uzdasi prelazi i greške u čitanju nastale tokom procesa snimanja i audio se u tom smislu edituje.

Narator za video koji opisuje proces proizvodnje, kako se prave farmerice

Audio snimanje voice over za video koji opisuje čitav proces proizvodnje. Narator nas vodi kroz priču. Da li ste znali kako se pravi , jeans? Evo prilike da saznate. Stil čitanja naratora podseća na tv format sa Discovery Chanel How It’s Made

Imate finalni tekst i potreban vam je narator, glas za video?

Ukoliko ste kompanija koja kreira online video za svoje potrebe ili ste produkcija kojoj treba narator ili voice over za video, evo prilike da ostvarimo direktnu saradnju. Najbolja opcija, prosledite tekst na procenu. Kontaktirajte me.