Glas spikera i profesionalni voice over za reklame

Voice over za reklame. Izrada tv reklama, online reklamnog videa podrazumeva glas za reklame. Angažman glasovnog umetnika sa velikim iskustvom, baš u ovom reklamnom segmentu. Glas koji će nepogrešivo pročitati, naglasiti i izdvojiti bitne reči u tekstu reklamne poruke. Glas koji će profesionalno snimiti voice over za reklamni spot. Snimanje VO za reklame se odvija u uslovima najbolje akustike. Voiceover u visokom broadcast kvalitetu audio zapisa.

Glasovna podrška i snimanje, voice over za reklame

Profesionalni voice-over na srpskom za reklame, uvek može biti i dodatno tonski obrađen. Kanali komunikacije u Srbiji ( internet reklama, digital, televizija, youtube reklama, instagram, drustvene mreže ).

Kako zvuči glas u srpskoj reklami za koju snimamo voice over

Odluka o tome kako zvučimo u reklami koju adaptiramo, nije uvek naša. Može se čuti kroz primere glasa, gore. Zavisi od originalne verzije reklame. Tako se snima i glas, voice over za sprsku verziju reklamnog spota. Veština, osećaj, a pre svega iskustvo. Sposobnost da se prilagodi energiji koju svaka reklama nosi. Prirodnije je prvo snimiti voice over, a zatim montirati sliku prema snimljenom glasu. Tako se produciraju srpske tv reklame koje prave domaće produkcije. Nekada to ide obrnuto, kod sihronizacije reklama na srpski jezik.

Izbor glasa koji snima voice over

Kada reklamu kreira neka druga produkcija, uvek možete angažovati mene za čitanje i voice over snimanje reklamog teksta, copy-ja ili poruke. Mogućnost direktne komunikacije sa glasom koji treba da snima tekst je ogromna prednost. Razgovor i razrada ideje direktno samnom pre snimanja, često je od suštinske važnosti. Kada tačno znamo da želite moj glas, moguće je proći kroz tekst reklame. U smislu tona, tempa i načina čitanja, pre snimanja. Greške su tada minimalne.

Voice over za reklamu, obrada, editovanje, postprodukcija

Izrada voice overa oslanja se najviše na veštinu čitanja reklamnog teksta, copy-ja, scenarija, story borda. Međutim, kasnije ima još mnogo faza, editovanje glasa. Montaža voice overa prema time line-u postojećeg videa. Sređivanje ploziva, postprodukcija i dinamika voice overa. To su tehničke stvari, ali vrlo kreativne faze, koje se uče godinama. Sve tehnike morali smo dobro upoznati, kroz godine iskustva i neprekidan trening.