Voice over za video online, glas za youtube video i drustvene mreze, online promo proizvoda

Online video prezentacija proizvoda uz voice over video podršku, glas za promo video. Voiceover za video kao u ovom primeru može biti sniman zaista za razne proizvode. Sve zavisi čime se bavi vaša mala proizvodnja, kompanija, servis ili online prodavnica. Glas može da zvuči dosta smirenije u odnosu na ovaj primer. Zavisi šta promovišemo kroz video. Glas može da zvuči i malo dinamičnije, ali da ipak zadrži u osnovi taj informativni ton, bez lažne reklamne ushićenosti i prenaglašenosti, na koju smo svi “oguglali” poslednjih godina. Izrada voiceovera podrazumeva audio snimanje u studiju.

Kako se snima voice over za video?

Proces je jednostavan, pošalje se finalna verzija teksta za video. Ukoliko postignemo dogovor o saradnji snimamo voice over u studiju. Ovo je zapravo podrška vašoj video produkciji. Zatim se video montira prema snimljenom glasu – voiceoveru. Ukoliko ste kompanija koja želi da predstavi proizvod u okviru videa na youtube kanalu, instagram mreži, kontaktirajte me. Bilo da imate čitavu paletu proizvoda ili usluga, ovaj primer jednostavnog videa je dobar način da neke izdvojite iz ponude. Video za online prodavnice, takođe može biti odličan način da u 2 minuta kažete sve o proizvodu, umesto da čitav tekst samo stoji na vašem sajtu u opisu proizvoda. Danas je vreme novac, a klijenti više vole da prime informaciju bez mnogo muke. Zato je opisni video broj 1.u kombinaciji sa glasom. Ideja da se u svega 2 minuta predstavi ključni proizvod, poveže profesionalni glas i jednostavna slika.

Srpski glas, audio snimanje voice overa za video kao podrška promociji ili video opisu proizvoda. Više informacija oko snimanja glasa naratora za video vaše kompanije putem voice over kontakt strane.