Narator, čitanje teksta, glas za video, youtube priloge i prezentacije

Glas naratora kao podrška spikera za kreativni tim video produkcije. Čitanje teksta za video prezentacije firme uz profesionalno audio snimanje. Pogledajte i moje druge primere na sajtu kao glas, narator za video.
Na primer glas za video reportažu, edukativna ili korporativna video promocija. Često je potreban korporativni glas koji će svojim pristupom, naracijom predstaviti firmu, proizvod ili usluge uz prijatan ton.

Boja glasa jeste bitna za publiku, ali je mnogo važnije razgovetno prezentovanje i svakako emocija. Veština čitanja, intonacija, odlična dikcija i opet emocija koju u glasu osetimo.
Posebno kada muški glas za video koristimo u cilju podizanja svesti od nacionalnog značaja, na primer uz brižan, smiren, prijatan i pomirljiv emotivan ton. Primer glas za kampanju u borbi za skole bez nasilja, gde moramo istrajati. Mreza organizacija za decu Srbije, želela je da svojim glasom iznesem naraciju za njihov spot po njihovom tekstu.

Glas naratora može pokriti zaista širok spektar audio snimanja. Ukoliko postoji iskustvo i osećaj. Moj portfolio uključuje između ostalog i glas za video u promociji turizma, prezentacija hotela, restorana, narator za priloge sa događaja kompanija. Takođe izrada voice over za video najave seminara, stručne skupove i manifestacije. Za saradnju kontaktirajte me sa više detalja oko vašeg videoa ili teksta koji glasom treba da obojim.