Recent clients for VO work

Neprocenjivo iskustvo u radu sa jednom od najboljih produkcija iz Francuske. Ovo je za mene bila velika čast, biti odabran raditi na snimanju velikog broja promo videa, priloga, filmova za Michelin na srpskom. Odlično uigran tim video produkcije koja radi za Michelin. Kada sam počinjao, nisam ni bio svestan šta je Mišelin. Za mene je to samo bila kompanija koja proizvodi gume. Michelin je zapravo gigant na globalnom nivou, pre svega kompanija koja je lider u inovacijama.

Kadrovi izvdojeni iz vrhunskih video priloga za koje snimani voiceover na srpskom ali naravno i na drugim jezicima.

.

Na sajtu možete pogledati i ovaj kratki video u delu glas, voiceover za promo video.

Narator, glas za video content. Bilo da je u pitanju online prodavnica ili promo video, može da zvuči baš ovako. Svedeno, ali informativno, nenametljivo i jasno. Suština je da voiceover bude razgovetan i prirodan. Primer čitanja teksta za promo video na srpskom.

Ova saradnja ima jedno pravilo. Tekst se čita baš onako kako je napisan i dostavljen, uz minorne prepravke eventualno u redosledu reči radi jasnije inprepretacije, ukoliko je to potrebno. Ukoliko postoji potreba – dugoročna saradnja i snimanje voiceovera na srpskom, budite slobodni da kontaktirate i objasnite o čemu je reč.