VOICE OVER – RADIJSKI SPOTOVI

Izrada radio reklama je kreativan proces. Dakle čitanje audio reklama i snimanje VO, pre svega. Sa druge strane moguća je izrada kompletnog audio miksa za radijsku reklamu sa dostavljenim textom i pratećom – pozadinskom muzikom.

Radio je velika ljubav, a voice over najveća strast

Kažu da je strast najveća tajna uspešnih ljudi. Voice over je moja strast. Predanim radom se lako stiže do uspeha. Važno je da radim ono što volim i odmah se otvara saradnja sa mnogim stanicama kako u Srbiji tako i Ex-yu prostoru. Stalna komunikacija sa kolegama (profi glasovima iz Srbije, zatim voice over talentima iz okruženja, koje volim i poštujem). Reklamni spotovi “vrte” se i danas širom Srbije.

Ovo je samo najkraći mogući pregled radio spotova, snimljen je zaista veliki broj. Postoje čak i kratki izleti do susedne Crne Gore, Bosne i Hrvatske, naravno u smislu voice overa i reklama – nisam najsrećniji kada igram u gostima. Medjutim klijenti nekada baš žele moj glas – kada se mora nije teško, važno je samo da traje kratko 🙂 Uvek imam beckup i podršku vrhunskih voice over talenata kolega iz Hrvatske i Bosne.

Radio Spot Najava Koncerta Neverne Bebe

Fuso Canter Vozilo za Svaki Posao Mercedes Benz

Bosanski voice over sniman u Srbiji

Hrvatski voice over sniman u Srbiji

Najava utakmice reprezentacija Srbije sportski dogadjaj u Americi

Najava sajam automobila voice over