Voiceover Audio

Produkcija audio materijala u svrhe promocije ili edukacije, prezentacije ili informativnih sadržaja. Jačanje brenda kontinuiranim davanjem novih vrednosti vas kao biznisa vašim kijentima, kroz nova korisna saznanja i edukovanje. Voice over, glas sa iskustvom doprinosi kao najjača karika, koristeći emotivne trigere.

Kada pomislim na snimanje voice overa za audio reklame, radijski spot ili emisije, onda se setim početaka. Na početku moj glas je bio velika podrška mnogim radio stanicama u Srbiji. Tamo je sve bilo brzo i na mišiće izgovarano u najavljivačkom maniru.

Dosta lepih jinglova, najava, radio reklama koje sam snimao širom Srbije i lokalno i regionalno, tako sam sticao iskustvo. Kasnije ulazim u voice over svet televizijskog advertisinga, tv spotovi i reklame, audio vs video, obrni, okreni pažnja je opet usmerena na glas govornika.

Dakle, glas nosi emociju, kroz svaki multimedijalni sadržaj. Tako je i danas kada internet suvereno vlada. Iskreni glas, danas otvara sva vrata. Nije uvek bilo jednostavno snimiti takav voice over. Pošto smatram da smo ispucali sve fazone, “obrnuli smo igricu”, prestajemo da vučemo kupce za rukav i došli smo do apsolutne prirodnosti i ljudske jednostavnosti u komuniciranju.

Danas glas koji promoviše neki biznis treba da zvuči vrlo prirodno, otvoreno i blisko. Ne može svaki glas izneti to nešto, što se zove emocija. Biti otvoren u komunikaciji sa klijentima, kroz bilo kakav sadržaj koji snimamo, danas je karta na koju igraju veliki igrači. Velike kompanije, korporacije to itekako znaju prepoznati. Zato i biraju takav glas.

Mnogi veruju da upravo glas poseduje neverovatnu moć da svaki biznis poveže sa publikom na jedan poseban način. Glas koji će nas umiriti, glas koji će nas ohrabriti, glas jednog od nas, glas u koji verujemo, glas koji dolazi iz srca.

Iskreni, prijateljski ton iz duše. Na kraju, uvek ste slobodni da me kontaktirate oko načina čitanja ukoliko je baš ovo put kojim želite da krenem kao glas sa vašim tekstom koji govori o vašem biznisu.